Foto Galeri

Klikoni mbi foto nese deshironi ta shikoni me te madhe...

Av. Saimir Vishaj ne çeshtjen Yassin Kadi ne proçesin gjyqesor te "Kullave Binjake"
Faleminderit Avokatet e Gjilanit per pritjen qe me rezervuat me rastin e 100 vjetorit te Shtetit Shqiptar
Interviste ne TV SCAN
Kryetari i Gjykatës së Shkalles se Parë për Krime të Rënda, z. Sandër Simon dhe Kryetari i Gjykatës së Apelit të Krimeve të Rënda, z. Gjovalin Përnoca (majtas) ne nje takim me Kryetarin e SHAPSH
Ky takim eshte zhvilluar ne studion e avokatis te Av.Saimir Vishaj ,qe eshte edhe selia e shoqates,midis Kryetarit te SHAPSH dhe Delegacionit te Odes se Avokatëve të Kosovës
Studio Ligjore "Vishaj"
Me Ibrahim Dobruna
Me Ilia Muric, Avokat ne Mal te Zi
Me Ministrin i Drejtesise se Kosves, Z.Hajredin Kuci
Av. Saimir Vishaj dhe Rexhep Qosja