Historiku i Studios

Studio ligjore Vishaj është një studio ekselente në fushën e mbrojtjes së të drejtës dhe të ligjit.

Studio ligjore Vishaj me një pervojë 20 vjeçare në mbrojtjen e të drejtave të, qytetarëve ,institucioneve , bizneseve si dhe të gjitha kategorive shoqërore të cilët ndeshen me probleme ligjore.
Kjo studio është themeluar në vitin 1997 me themelues Avokatin Saimir Vishaj.
Studio ligjore Vishaj ka një eksperiencë të gjatë dhe të shkelqyer dhe me peshë të madhe në drejtesinë Shqiptare.
Studjo ligjore VIshaj ka një eksperiencë të shkelqyer dhe në mbrojten e çeshtjeve jashtë Shqipërise në bashkpunim në partnerët e huaj kudo në botë.
Kjo studio mbulon çështje jo vetëm brënda Shqipërisë por dhe jashtë saj si, Kosovë , Maqedoni , Mal i Zi , Itali Francë , Angli , Belgjik dhe Gjermani.
Studio ligjore Vishaj karakterizohet nga 1- profesionalizëm i lartë 2-korrektesi 3-shpejtësi maksimale në zgjidhjen e çështjeve në favor të klientit 4-etike e larte profesionale dhe ruajtje kofidencialitetit te klientëve .
Perfaqsuesi i  kesaj studioje avokat Saimir Vishaj është themeluesi i shoqatës së Avokatëve Penalist Shqiptar ( e para dhe e  vetmja e këtij lloji në Shqipëri )
Studio Vishaj jep një kondtribut të jashtëzakonshëm në formimin e avokatëve të rinj.
Studio vishaj ka dhënë kontibutin e saj në përmirësimin e ligjeve të kodit të proçedurës penale.

Dëshirojmë të ndajmë me ju një shënim nga libri “ Asgjë tjeter veçse e verteta” nga Giulia Bangiorno:

“Po të kisha qënë Gjykatëse dhe jo Avokate, sic jam tani, nuk do te guxoja te gogësija kur një avokat mbrojtës  mban fjalimin e  vet;... Ja pse gjykatësi ideal për mua nuk është gjykatës i tretë. Për mua gjykates ideal është ai që të paktën një herë në jetë ka hartuar një fjalim mbrojtjeje”